Danas je INTERKOMERC AD orijentisan na izvoz, uvoz i trgovinu na domaćem tržištu. Osnovna delatnost je spoljna i unutrašnja trgovina širokim asortimanom roba kao i zastupanje inostranih firmi.

Od svog osnivanja do danas Interkomerc su stvarale mnoge generacije uspešnih radnika, privrednika i stručnjaka različitog profila (ekonomisti, inženjeri, pravnici i dr.) od kojih su neki od njih i danas prisutni. Za 60 godina rada i poslovanja bilo je preko 2000 zaposlenih u ovoj kompaniji.

Kompanija je opstajala i razvijala se i u vremenima ekonomske krize, sankcija i tranzicije ali je i pored tih prepreka neprekidno likvidna i solventna bez kašnjenja u isplati zarada, poreskih i drugih obaveza prema državi i poslovnim bankama.

Kompanija Interkomerc svoje poslovanje temelji na konceptima ISO9001 i HACCP standarda.Interkomerc AD je doprinosio razvoju tehnologije u domaćim firmama kao zastupnik velikih svetskih proizvodjača obezbedio je da najsavremenije tehnologije budu primenjene u domaćim firmama koje su istovremeno postale i dobavljači velikih svetskih kompanija.

 
 

© Interkomerc informatika MMXI